Efterårsmagi – en ny lille sang til Danmark

Sammen med skønne Erik Sommer har jeg skrevet en lille hyldest til efteråret: Fire vers, der “maler” efterårsstemninger og -aktiviteter, givet liv af Eriks inderlige toner. Hør den gerne med børnene og smit dem med lyst til at opleve efteråret på en sanselig måde.

Tak til Kristian Bisgaard, at vi måtte låne din smukke lyd til videoen her og til Bertram Bisgaard for kompetent at have skruet videoen sammen.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!