Bryd ud i sang

Tag med på en musikalsk og livsbekræftende oplevelsesrejse med Anette Prehn og Kristian Bisgaard! Lad jer smitte med glad energi og tekster, der vækker til smil, fællesskab og eftertanke.

Anette Prehn og Kristian Bisgaard kan bookes til fællessange med mening – udendørs eller indendørs, på arbejdspladser, højskoler, efterskoler og til arrangementer i hele landet.

Anette og Kristian mailer dig et “menukort”, så du/I kan vælge hvilke følelser og tilstande, I gerne vil smittes med til arrangementet. Du får også mulighed for at

Bag klaveret sidder pianist og komponist Kristian Bisgaard. Ved sin side har han Anette Prehn, sociolog, forfatter og sangskriver. Sammen har de to skabt over 50 nye fællessange med mening til Danmark. Mange af sangene kan deltagerne glæde sig til at lære og synge med på.

Livsmod og glæde

Mellem sangene fortæller Anette Prehn om sine tanker bag teksterne og om, hvordan hun i hendes sangtekster søger at styrke det enkelte menneskes livsmod, glæde og forbundethed, bl.a. på tværs af generationer. Desuden deler hun pointer fra hendes bog Det syngende menneske, hvori hun bl.a. beskriver de mange, gode sidegevinster, der er ved at synge sammen.

Kristian Bisgaard vil desuden – med et glimt i øjet – fortælle om duoens møde og samspil og samtidig guide alle deltagere trygt igennem de nye melodier.

Prehn-Bisgaard har bl.a. skrevet sangene: Nærvær i skærmenes tid, Alt små blir stort med dig, Ræk ud og En sang om livsmod. Hør evt. sangene på www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark – eller se en eller flere af de 10 udsendelser, “Lys i mørket”, som har været bragt over corona-vinteren.

Kontakt Kristian for at booke “Bryd ud i sang” på mobil 20 95 20 96 eller email kristianklaver@gmail.com

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!