Se med: Bog-forum interview om Aakjærs usungne sange

Her har du mulighed for at se 20 minutters interview med Anette Prehn om hendes seneste bog “På gådejagt efter Jeppe Aakjærs usungne sange”. Det er Mads Zacho, Politikens opinionsredaktør, der interviewer Anette på årets BogForum i Bella Centret.

Politikens opinionsredaktør Mads Zacho interviewer Anette Prehn om “På gådejagt efter Jeppe Aakjærs usungne sange”, udkommet på Gyldendal 14. oktober 2021

 

Desuden blev Anette på BogForum interviewet af journalist Kåre Gade om hendes bog “Det syngende menneske – nye veje til forbundethed“, der udkom i 2020. Dette interview blev dog ikke optaget men handlede bl.a. om vigtigheden af, at generationen af unge mennesker i dag kan se deres følelser spejlet af mennesker, der har levet før i stedet for at føle sig usædvanliggjort (og ensom).

Anette Prehn og Kåre Gade på BogForum 2021 efter samtalen om “Det syngende menneske – nye veje til forbundethed”

Anette Prehn bliver interviewet af Mads Zacho på BogForum 2021 om “På gådejagt efter Jeppe Aakjærs usungne sange”

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!