Kontakt og book

“Glædesfyldt, inspirerende, livgivende.” “En virkelig en interessant og spændende dame.” “Vidunderlige sange.” “Godt nok skarp og har virkelig noget på hjerte!” Anbefalingerne af Anette Prehns sangforedrag er mange.

Oplev selv den nærværstrafik, der opstår i rummet, når Anette deler nye sange til Danmark, og vi sammen oplever alt det, de kan.

Benyt kontaktformularen herunder til at booke et sangforedrag – eller til at stille et spørgsmål til Anette Prehn.

Sæsonens UDVALGTE SANGE

Få her en smagsprøve på Anette Prehns sangtekster. De skiftes løbende ud. Du kan også gå på opdagelse i over 80 nodeark med tekst af Anette Prehn.

VORES DANMARK I SOMMERDRAGT

En hyldestsang til Sommer-Danmarks smukke natur – med særlig inspiration fra de dramatiske og inderlige nordjyske klitlandskaberne omkring Rubjerg Knude fyr.

Nodearket findes i bogen “Det syngende menneske” og kan også købes her.

En flig af livets gåde

En af 21 “usungne sange” inspireret af Jeppe Aakjærs prosa. Anette Prehn har været på opdagelse efter lyriske passager i Aakjærs for længst glemte breve, foredrag, erindringer og artikler.
Nodearket kan købes her

KLODENS SOMMERFUGLEVINGER

En sang om den lilles kraft i den store verden. Hvordan bevarer vi håbet og handlekraften i en tidsalder præget af klimakrisen? 

Nodearket findes i bogen “Det syngende menneske” og kan desuden købes her.

Tilmeld dig Anette Prehn's nyhedsbrev

* indicates required
Din email adresse

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE ➡

You have Successfully Subscribed!