Kontakt og book

“Glædesfyldt, inspirerende, livgivende.” “En virkelig en interessant og spændende dame.” “Vidunderlige sange.” “Godt nok skarp og har virkelig noget på hjerte!” Anbefalingerne af Anette Prehns sangforedrag er mange.

Oplev selv den nærværstrafik, der opstår i rummet, når Anette deler nye sange til Danmark, og vi sammen oplever alt det, de kan.

Benyt kontaktformularen herunder til at booke et sangforedrag – eller til at stille et spørgsmål til Anette Prehn.

Sæsonens UDVALGTE SANGE

Få her en smagsprøve på Anette Prehns sangtekster. De skiftes løbende ud. Du kan også gå på opdagelse i over 80 nodeark med tekst af Anette Prehn.

Åens drejning

En af 21 “usungne sange” inspireret af Jeppe Aakjærs prosa. Anette Prehn har været på opdagelse efter lyriske passager i Aakjærs for længst glemte breve, foredrag, erindringer og artikler.
Nodearket kan købes her

NETOP SAT I VERDEN

Om det magiske og meningsfulde ved at sætte liv i verden eller påtage sig ansvar for liv.

Nodearket kan købes her.

SMUKKE SKUD

En sang til unge, smukke skud på men’skeheden … om det liv, det åbner sig for dem. Nodearket findes i bogen “Det syngende menneske” og kan desuden købes her.

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!