“Det syngende menneske” I P1

Det er hver gang en stor fornøjelse at blive interviewet til programmet “Kulturen på P1”. I dag var der god tid – hele 16 minutter, hvor værterne Jesper Degn og Karen Secher med nysgerrighed spurgte ind til bogens ærinde og sange og vuggede med på sangen “Liv i vor hånd”. Jesper kaldte det “dagens lyse indslag” … midt i sexisme, Nordkorea og mere sexisme. Snup en kop te og lyt med her

☀️ Kærlig hilsen Anette

PS: Du kan læse mere om modtagelsen af bogen her og et interview fra Kristeligt Dagblad her: “Anette Prehn: Fællessang er ikke kun rart – det er nødvendigt”

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!