Forårets stemme – kærlighedssang til det danske forår

Den vidunderlige sopran Inger Dam-Jensen synger her Kristian Enevoldsen og min sang, Forårets stemme. Inspirationen til teksten er naturen på Bornholm, særligt Slotslyngen og Døndalen.
Hvem ved, om sangen – og Inger Dam-Jensens smukke stemme – sender dig afsted på drømmefart ud i de dele af Danmark, som du elsker?

Forårets stemme – nodeark – Prehn-Enevoldsen

Forårets stemme – fællessang i Vejle, 2019

Sammen med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Enevoldsen, har jeg nu skrevet og offentliggjort 20 sange. Du finder noder, tekst og videoer på siden her: www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark Del gerne, så de kan bringe glæde på tværs af landet.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!