Forårets stemme – kærlighedssang til det danske forår

Den vidunderlige sopran Inger Dam-Jensen synger her Kristian Enevoldsen og min sang, Forårets stemme. Inspirationen til teksten er naturen på Bornholm, særligt Slotslyngen og Døndalen.
Hvem ved, om sangen – og Inger Dam-Jensens smukke stemme – sender dig afsted på drømmefart ud i de dele af Danmark, som du elsker?

Forårets stemme – nodeark – Prehn-Enevoldsen

Forårets stemme – fællessang i Vejle, 2019

Sammen med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Enevoldsen, har jeg nu skrevet og offentliggjort 20 sange. Du finder noder, tekst og videoer på siden her: www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark Del gerne, så de kan bringe glæde på tværs af landet.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!