VIL DU HJÆLPE SANGENE UD I VERDEN? 

Flere har spurgt mig: ”Hvordan kan vi hjælpe med at udbrede dine sange, Anette?”

Her har jeg har lavet en liste over små handlinger, som vil bidrage til, at sangene når bredere ud.

Måske er der en eller flere, du kan se dig selv i? 

 

Små handlinger, der gør en stor forskel

GIV SANGENE VINGER

Små handlinger, der gør en stor forskel

GIV SANGENE VINGER

Flere har spurgt mig: ”Hvordan kan vi hjælpe med at udbrede dine sange, Anette?” Her har jeg har lavet en liste over små handlinger, som vil bidrage til, at sangene når bredere ud. Måske er der en eller flere, du kan se dig selv i? 

 

Sådan kan du hjælpe Anette Prehns fællessange ud i verden

SYNG HJERTET ÅBENT

  Offline

  Du kan efterspørge mine bøger med nye sange til Danmark på landets biblioteker:

  • ”Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed” (bog inkl. 30 sangtekster)
  • ”På gådejagt efter Jeppe Aakjærs usungne sange” (bog inkl. 21 sangtekster) 
  • ”21 usungne sange” (nodehæfte inkl. 21 sangtekster)

  Du kan give en af de nævnte bøger – eller cd’en med de ”21 usungne sange” – som værtindegave eller fødselsdagsgave.

  Du kan foreslå en af sangene sunget til et sangarrangement eller foreslå, at jeg holder sangforedrag i din by, f.eks. på biblioteket, i forsamlingshuset, i menighedsrådshuset eller i regi af FOF, AOF, LOF el.lign.

  Du kan inddrage dele af mine tekster i en festlig tale. F.eks. egner ”Smukke skud” sig til konfirmation og dimission, mens ”Vores Danmark i sommerdragt” er god til Sankt Hans.

  Du kan foreslå et lokalt kor at synge en af mine sange. P.t. er der lavet mere end 10 forskellige korsatser. De findes allesammen i webshoppen.

  Du er velkommen til at deltage i et af mine sangarrangementer.

  Du er også hjertelig velkommen til at deltage på et af mine 5-dages kurser på Tisvilde Højskole.

  Online og radio 

  Du kan søge på “Anette Prehn på YouTube. Giv gerne musikvideoerne et ”like” og/eller en kommentar under sangen. Dette bemærker algoritmerne nemlig, hvilket betyder, at flere mennesker opdager sangene.

  Du kan lytte til mine sange på digitale musiktjenester, f.eks. Spotify. Søg eventuelt på ”Anette Prehns sange” for at finde playlister, der rummer samtlige af mine udgivne sange.

  Du kan ansøge om gratis medlemskab af Facebook-gruppen ”Anette Prehns fællessange til Danmark”. Her deler medlemmerne erfaringer med sangene, og jeg lancerer nye.

  Du er velkommen til at ønske en af mine sange i ønskeprogrammer i radio eller lokalradio. Du kan også begrunde dit valg i den sammenhæng: Hvorfor det netop er denne sang, du gerne vil høre.

  Hvis der er temaer i mine sange, som særligt griber dig, er du velkommen til at foreslå mig som interviewperson i radio- eller tv-programmer, podcasts el.lign. om temaet.

  Du kan også kommentere mine sange i grupper på sociale medier. Her efterspørger deltagere jævnligt en egnet sang om f.eks. sensommer, unge, livsmod, ensomhed el.lign. Link gerne direkte til sangen i min webshop, hvor alle de udgivne nodeark findes. 

  Jeg er taknemmelig for ethvert initiativ, som kommer fra dit hjerte.

  Tak for tilliden og interessen for mine sangtekster!

  Solskinshilsner

  Anette

  sangforedrag jeppe aakjær, sangforedrag med anette prehn

  Billede af Thomas Fechtenburg

  OM TEKSTFORFATTEREN

  Anette Prehn er en dansk sangskriver og fællessangsaktivist, som har sat sig for at give sit bud på de sange, vi mangler i vores fællessangstradition. Det er f.eks. sange om nærvær i skærmenes tid, om det at sætte liv i verden, om forbundethed på tværs af generationer og kloden – samt om klimahåb.  

  Med sine stærke tekster og sangforedrag viser Anette, at fællessangens tekster kan byde hyperindividualismen trods og styrke vores håb, ansvar, empati, “nærværstrafik”, handlekraft og forbundethed. Hun kalder sine sange “forbundethedens fællessange”, og indtil videre har hun skrevet mere end 80 af dem sammen med nogle af Danmarks dygtigste komponister: Erik Sommer, Kristian Bisgaard og Rasmus Skov Borring.

  Til daglig er Anette iværksætter og har drevet egen virksomhed siden 2005. Hun er forfatter til mere end 20 bøger og en efterspurgt foredragsholder og forskningsformidler (se evt. www.hjernesmart.dk). 

  Med sin baggrund som sociolog har Anette et skarpt blik for den indre styrke og de strategier, vi mennesker behøver for at kunne trives i vores tidsalder og kunne håndtere de enorme udfordringer, vi står midt i. Kombineret med en legende og kærlig tilgang til det danske sprog – der forener lethed og dybde – giver det en særlig profil til Anettes sange.

  højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

  Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

  Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

  GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

  You have Successfully Subscribed!