Julegaveidé og lektørudtalelse

“Det syngende menneske” er kommet i godt selskab i Alt for Damernes julegaveanbefalinger 2020. I kategorien “Musikelskeren” anbefales to bøger: “Kim Larsen – mine unge år” og “Det syngende menneske” ☀️

Desuden er lektørudtalelsen netop ankommet. Det er den, danske biblioteker bruger til inspiration for deres indkøb. Her står der bl.a.: “Bogen har en sociologisk og samfundskritisk tilgang og gennem sangteksterne gennemgås det moderne liv og ønsket om at indgyde håb og forbundethed … Velskrevet bog med rigtig meget på hjerte. Det er godt set af forfatteren at sætte samfundsforhold til debat via fællessange … Forfatteren har en stor viden og har lavet meget research forud for bogen. Sangteksterne er rigtig gode med stærke budskaber … Bogens hovedsigte; at skabe forbundethed mennesker imellem, er også i fokus i denne bog: ‘Broen til det andet menneske’ … Køb anbefales.”

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!