Lad os baske med sommerfuglevingerne – samtidig

I en global verden er det let at føle sig som en lille og ret så ubetydelig brik. Sangen “Klodens sommerfuglevinger” minder os om, at vi er forbundne på jorden – og hver især kan “formå en konsekvens, som er enorm” – særligt når vi basker med vingerne samtidig. Det budskab kommer vi vist til at have brug for at blive mindet om igen og igen i de kommende måneder og år.

Sangen findes også på Spotify – spillet af Rasmus Skov Borring og sunget af Morten Kjær.

Nodeark til Klodens sommerfuglevinger findes her på dansk – mens den engelske oversættelse The Smallest Wingbeat findes her.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!