Lad os baske med sommerfuglevingerne – samtidig

I en global verden er det let at føle sig som en lille og ret så ubetydelig brik. Sangen “Klodens sommerfuglevinger” minder os om, at vi er forbundne på jorden – og hver især kan “formå en konsekvens, som er enorm” – særligt når vi basker med vingerne samtidig. Det budskab kommer vi vist til at have brug for at blive mindet om igen og igen i de kommende måneder og år.

Sangen findes også på Spotify – spillet af Rasmus Skov Borring og sunget af Morten Kjær.

Nodeark til Klodens sommerfuglevinger findes her på dansk – mens den engelske oversættelse The Smallest Wingbeat findes her.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!