“Livet i læring” blev til pga. i dag

Stort tillykke til Ølsted Skole, som fejrer sit 40 års jubilæum i dag ???????? Tak for den tillid, I viste Kristian Bisgaard og mig, ved at opfordre os til at skrive en fængende skolesang til Danmark.

“Livet i læring” blev et viralt hit fra Dag 1 og synges nu over hele landet – med inspiration og læringsglæde som vigtige afledte effekter ☀️ Solskin, Anette

Tekst, noder mm. findes på www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark og må bruges, synges og spredes alle vegne, hvor de kan gøre gavn.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!