“Livet i læring” blev til pga. i dag

Stort tillykke til Ølsted Skole, som fejrer sit 40 års jubilæum i dag ???????? Tak for den tillid, I viste Kristian Bisgaard og mig, ved at opfordre os til at skrive en fængende skolesang til Danmark.

“Livet i læring” blev et viralt hit fra Dag 1 og synges nu over hele landet – med inspiration og læringsglæde som vigtige afledte effekter ☀️ Solskin, Anette

Tekst, noder mm. findes på www.hjernesmart.dk/sange-til-danmark og må bruges, synges og spredes alle vegne, hvor de kan gøre gavn.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!