SYNG FORBUNDETHEDEN FREM!

“Der er situationer, hvor vi fattes ord, vi står sprogligt eller eksistentielt nøgne og mangler hjælp til at kunne forstå, huske og bearbejde livets oplevelser. Her kan sangskatten komme os til ‘undsætning’ ved at skabe mening og give perspektiv.”
Anette Prehn

MØD

ANETTE PREHN

Mød Anette Prehn

SYNG FORBUNDETHEDEN FREM!

“Der er situationer, hvor vi fattes ord, vi står sprogligt eller eksistentielt nøgne og mangler hjælp til at kunne forstå, huske og bearbejde livets oplevelser. Her kan sangskatten komme os til ‘undsætning’ ved at skabe mening og give perspektiv.”
Anette Prehn

Lidt om mig

Mit navn er Anette Prehn. Jeg er født i 1975., og er sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter til syv bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil og mental sundhed. Gennem alt mit arbejde er der stor fokus på formidling af at styrke menneskers praktiske evne til at håndtere livets mange situationer og sociale samspil.

Lyder dette interessant, vil jeg anbefale dig at læse mine bestsellers HJERNESMART-trilogi – Hjernesmart ledelse, Hjernesmart pædagogik og Hjernesmarte børn – samt HJERNEVENNER-serien, der består af syv minibøger på 24 sider, som enkelt og på forståeligt sprog forklarer hjernens spilleregler, så det kan læses fra 10 år og opefter. Find bøgerne her.

Sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter

Jeg interesserer mig uendeligt lidt for traditionelt castede gladiator-debatter og anden sniksnak om samfundets og menneskers udfordringer – men til gengæld rigtig meget for nysgerrigt at bane vej fra videnskab til praktisk handling.

For år tilbage opdagede jeg, at hjernen følger bestemte spilleregler – logikker – men at stort set ingen kender dem. Og at selv de mennesker, der har hørt om dem, ikke vidste hvordan de kunne bruges. Det vakte min indre ild; at lave fremragende, jordnær videnskabsformidling, der gør hjerneforskning og socialpsykologi let at forstå, huske og anvende.

”Hvis forskning ikke når ud til og gavner almindelige mennesker, hvad er så pointen?”

 

Anette Prehn

Den første danske underviser i NeuroLeadership 

Jeg er utrolig stolt af at kunne sige, at jeg i 2009/10 var den første i Danmark til at undervise i NeuroLeadership – altså anvende hjerneforskning for ledere. I 2009 blev jeg tildelt prisen “Årets underviser – ledelse og coaching” af den store norskejede konferenceudbyder Confex.

Ved at tilbyde og investere min kreative-analytiske kapital på en række forskellige felter, såsom ledelse, håndtering af forandringer, vaneændring, læring, pædagogik, forældreskab, børneliv og mental sundhed, kan vi sammen finde frem til præcis dét der betyder noget for mennesket.

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!