Online læsermøde med Anette Prehn

FOR EN FLAD HALVTREDSER kan du online komme til at overvære journalist Thilde Thordahl Andersens samtale med Anette Prehn om hendes nyeste “barn”; bogen “Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed” ????????

Anette Prehn annoncerede efter medlæsere i juni, der skulle læse og give feedback på bogen inden for 10 dage. 120 meldte sig i løbet af to timer. En af dem, Anette valgte til at læse med – Hans Henrik Pedersen, der er tidligere skoleleder, musiker og femdobbelt bedstefar fra Ringe – gav bogen dette skudsmål:

“Det syngende menneske er en bog, der er meget dyb, tænker bredt og er klar i sin argumentation. Jeg var oprigtigt grebet fra start til slut og måtte genbesøge flere passager for at få perspektiver på plads i forhold til mit eget liv. Når man har beskæftiget sig med fællessang hele sit liv og er optaget af at gøre en forskel, er bogen en gave. Anette Prehn går med bogen forrest i værdikampen for det gode liv, vores uundværlige fællesskaber og kampen for kloden – intet mindre! Med sit digteriske talent, sin dybe forståelse af vores livsbetingelser og allieret med talentfulde komponister har Anette Prehn skabt en perlerække af sange, der løfter fællessangen til nye højder og perspektiver, så hvert eneste menneske kan gå ud og gøre en forskel for en bedre verden. Tak!”

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!