Seks musikere synger forbundetheden frem i coronakrisen

Mere end nogensinde er der brug for, at vi kan smitte hinanden med en følelse af forbundethed. At vi kan vise vores medmennesker – selv når vi går i en bue uden om dem på gaden pga. sundhedsmyndighedernes anbefalinger – at vi har “set dem”.

Seks skønne sangere og musikere har samskabt musikvideoen her – fra hvert deres hjem. De minder os om, hvad smil, øjenkontakt og venlighed kan gøre af forskel, når vi færdes i det offentlige rum.

Coronakrisen har i den grad gjort det tydeligt, at mennesker har brug for mennesker. At vi er afhængige af hinanden til at skabe glæde, tryghed, fællesskabsfølelse og mening. Det er så lidt, der skal til. Og ja; forbundethed og “nærværstrafik” – som Anette Prehn kalder det – er mulig, også på to meters afstand!

Del meget gerne, hvis du også finder budskabet vigtigt ☀️

Musik og klaver: Kristian Bisgaard. Tekst: Anette Prehn. Sang: Marianne Lewandowski, Henrik B. Bruhn, Tine Fris-Ronsfeld og Michelle Elmhøj Pedersen. Video, lyd og guitar: Anders Graae Lauritzen

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!