Vi synger livsmodet frem

Jeg er SÅ glad for at kunne fortælle, at Kristian Bisgaard og jeg har valgt at tænde LYS I MØRKET i den kommende corona-vintertid. Hver anden uge – fra 22. november – bringer online platformen Zevio en række udsendelser med nye fællessange til Danmark for at styrke vores allesammens livsmod, håb og forbundethedsfølelse.

I dag fik Kristian og jeg taget billeder sammen i Vejle. Og der blev også lige tid til en køretur i bogtrillebøren med det flade hjul. Vi havde en fest – og som I kan se, gik der grineflip i mig. Og seriøst: Det er absolut første gang, jeg synger offentligt. Tænk, at han fik mig til det!!

Men hey, hele idéen med fællessang er jo, at ALLE synger med, hver med sit næb. Så stem meget gerne i – også derhjemme foran skærmen.

Med afsæt i min bog ”Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed” vil LYS I MØRKET ☀️ inspirere os til at se på hinanden med nye øjne og række ud til andre med medmenneskelighed, omsorg og venlighed. Hver udsendelse har sit eget tema: Nærvær, Taknemmelighed, Livsmod osv. I første udsendelse synger vi bl.a. sangene “Liv i vor hånd”, “Ræk ud” og “Nærvær i skærmenes tid”.

DU KAN TILMELDE DIG “LYS I MØRKET” HER:

(I GOD TID INDEN EPISODENS START, FÅR DU TILSENDT ET LINK VIA EMAIL FRA ZEVIO, SOM DU SKAL KLIKKE PÅ OG … VUPTI, SÅ STÅR KRISTIAN OG JEG DÉR OG SPILLER OG SYNGER).

Kærlig hilsen Anette ????

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!