“Livet i læring” i “Kulturen på P1”

I dag, mandag den 5. august 2019, var jeg inviteret ind i Kulturen på P1 for at fortælle om den nye skolesang “Livet i læring”, som blev lanceret dagen inden skolerne gik på sommerferie og allerede nu – alene på Facebook – er blevet set mere end 90.000 gange. Interviewet blev sendt direkte på P1.

Hvis du har til gode at høre sangen i sin helhed, får du chancen her. Du kan også læse mere om sangen og baggrunden for den her. Noderne til “Livet i læring” findes her.

VIDEO: “Tusindmilstæppet i bøgeskovshallerne – sange til Danmark”. Denne video skitserer forløbet op til, at Anette Prehn begyndte at skrive fællessange til Danmark med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard:

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring, Erik Sommer og Kristian Bisgaard. Det er blevet til mere end 80 siden 2018, hvor samarbejderne begyndte. Du kan udforske/synge sangene her.

Anette er til hverdag videns-iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Du kan læse mere om dette arbejde på www.hjernesmart.dk

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!