“Livet i læring” i “Kulturen på P1”

I dag, mandag den 5. august 2019, var jeg inviteret ind i Kulturen på P1 for at fortælle om den nye skolesang “Livet i læring”, som blev lanceret dagen inden skolerne gik på sommerferie og allerede nu – alene på Facebook – er blevet set mere end 90.000 gange. Interviewet blev sendt direkte på P1 og kan genhøres på podcast her.

Hvis du endnu har til gode at høre sangen i sin helhed, får du chancen her. Du kan også læse mere om sangen og baggrunden for den her. Eller bladre i e-bogen med samtlige af mine offentliggjorte sange til Danmark. Noderne til “Livet i læring” findes her.

VIDEO: “Tusindmilstæppet i bøgeskovshallerne – sange til Danmark”. Denne video skitserer forløbet op til, at Anette Prehn begyndte at skrive fællessange til Danmark med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard:

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!