En sang om livsmod

Sammen med nogle af Danmarks dygtigste komponister har jeg i de seneste uger færdiggjort en række sange, der vil blive indsendt som forslag til den nye Højskolesangbog (udgives i 2020). Jeg er her for at bidrage, og jeg gør det normalvis gennem mine bøger, workshops og foredrag. Men næsten lige så længe, jeg har levet, har jeg også kælet for mening gennem digte og sangtekster, og jeg har – også her – meget på hjerte. Det er nu blevet til en række fællessange, som jeg håber vil inspirere og glæde. Her får du en smagsprøve på en af dem: En sang om livsmod, optaget på den smukke højskole, Engelsholm.

Kryds meget gerne fingre for dens videre færd – allerhelst ved at dele den, hvis du tænker, at den vil kunne inspirere andre ????

En stor tak til elever og lærere på Engelsholm Højskole, forstander Jakob Bonderup på kontrabas og komponist Kristian Enevoldsen på klaver.

Hvem er Anette Prehn?

Anette Prehn er også en flittig skaber af sange til Danmark, primært i samspil med komponisterne Rasmus Skov Borring og Kristian Bisgaard. Du kan se/synge alle hendes offentliggjorte sange her. 

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. Hendes nyeste bog er "Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed". 

højskolesange, sange til højskolesangbogen, den danske sangskat

Kom med i Facebook-gruppen "Anette Prehns fællessange til Danmark"

Gruppen henvender sig til dig, som søger ny inspiration til sangrepertoire indenfor fællessange, kor, undervisningen i folkeskolen, på efterskolen, højskolen, gymnasiet og meget mere.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPE 

You have Successfully Subscribed!